top of page

Γιατί να προτιμήσω θερμοπομπούς Applimo;


Γιατί όλοι οι θερμοπομποί Applimo κατασκευάζονται αποκλειστικά και μόνο στη Γαλλία σε εργοστάσια που εξειδικεύονται στην ηλεκτρική θέρμανση τα τελευταία 60 χρόνια. Είναι οι μόνοι θερμοπομποί που διαθέτουν πιστοποιητικό για τη χώρα κατασκευής τους (πιστοποίηση  " ORIGINE FRANCE GARANTIE "  BVcert.6020118), ώστε να είστε σίγουροι για την αγορά σας.

  • Γιατί όλα τα προϊόντα Applimo περνούν από έλεγχο ποιότητας, ασφάλειας και απόδοσης σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια.

  • Γιατί διαθέτουν το μοναδικής τεχνολογίας θερμαντικό στοιχείο Schwartz CV®. Όλοι οι θερμοπομποί Applimo (έκτος από το μοντέλο Pareo) είναι εξοπλισμένοι με το θερμαντικό στοιχείο Schwartz CV®. Το θερμαντικό στοιχείο Schwartz CV® (πατενταρισμένη τεχνολογία της Applimo), είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο (τόσο το θερμαντικό στοιχείο, όσο και τα πτερύγια διάχυσης) από κράμα αλουμίνιου και γι αυτό προσφέρει πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με τις συμβατικές αντιστάσεις με γυμνό σύρμα ή τα σιδερένια στοιχεία με πτερύγια αλουμινίου (Shielded elements) που χρησιμοποιούν οι κοινοι θερμοπομποί. Το θερμαντικό στοιχείο Schwartz CV® σε σχέση με τα παραπάνω προϊόντα προσφέρει: Εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στην έως και 4 φορές γρηγορότερη μεταφορά θερμότητας που επιτυγχάνεται από τα ειδικά σχεδιασμένα πτερύγιά του. Αθόρυβη λειτουργία (μόνο ένα υλικό και επομένως ένας μόνο συντελεστής διαστολής). Πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία στοιχείου) και άρα πολύ μικρότερη ξήρανση του αέρα. Μεγαλύτερη αναμενόμενη διάρκεια ζωής και σημαντικά υψηλή ασφάλεια λειτουργίας.

  • Για το μοντέρνο και εργονομικό σχεδιασμό τους. Οι θερμοπομποί Applimo έχουν ιδιαίτερα καλαίσθητη και μοντέρνα εμφάνιση ώστε να ταιριάζουν σε κάθε χώρο του σπιτιού. Εκτός από την εμφάνιση έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση κατά το σχεδιασμό στη βέλτιστη και οικονομική απόδοση. Το μήκος, το πάχος, το σχήμα και ο τρόπος εξόδου του αέρα από το θερμοπομπό έχουν μελετηθεί ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη διάχυση του αέρα και κατά το δυνατό, ομοιόμορφη θερμοκρασία στο χώρο.

  • Γιατί έχουν απόλυτα ασφαλή λειτουργία. Όλοι οι θερμοπομποί Applimo διαθέτουν προστασία από υπερθέρμανση με αυτόματη διακοπή και επανέναρξη της λειτουργίας τους. Οι φορητοί θερμοπομποί Pareo διαθέτουν επιπλέον σύστημα διακοπής λειτουργίας τους σε περίπτωση πτώσης τους στο δάπεδο.

  • Γιατί διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά: ISO και CE. Στην Ελληνική αγορά, σύμφωνα με το Π.Δ 117/2004, επιτρέπεται μόνο η πώληση προϊόντων που συμμετέχουν στο σύστημα ανακύκλωσης αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΗΗΕ). Η εταιρεία μας συμμετέχει στην ανακύκλωση των αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΗΗΕ). ΑΜΠ: 01484.  Οι διακινητές (διανομείς) σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 7 του άρθρου 4 του Προεδρικού Διατάγματος 117/2004 υποχρεούνται: α) να διακινούν στην αγορά μόνο τα είδη ΗΗΕ που είναι ενταγμένα σε εγκεκριμένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης β) να προμηθεύονται τα είδη ΗΗΕ από παραγωγούς που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Παραγωγών Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

  • Για το after sale service: Η Applimo και η εταιρίας μας δίνουν τεραστία σημασία εκτός από την πώληση και στο after sale service. Για το λόγο αυτό η Applimo διαθέτει ανταλλακτικά για όλα τα μέρη των προϊόντων της ακόμα και για μοντέλα παλαιότερων ετών ή και μοντέλα που έχουν αποσυρθεί ή αντικατασταθεί με νέα. Για ανταλλακτικά δείτε περισσότερα εδώ …

4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


FRANCE.png
Intuis - logo.png
bottom of page