ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ

ΣΩΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

 

 

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟI BRIO ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ

 

ΣΩΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΣΩΜΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ

  

Σώμα διπλής λειτουργίας Novalys

 

Σώμα διπλής λειτουργίας Novalys

  

Σώμα διπλής λειτουργίας Novalys

 

Σώμα διπλής λειτουργίας Novalys

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ηλεκτρικό σώμα ακτινοβολίας και θερμοπομπός μαζί

  

Τα ηλεκτρικά σώματα διπλής λειτουργίας αποτελούν μια νέα καινοτομία της Applimo στο χώρο της ηλεκτρικής θέρμανσης.

Το ηλεκτρικό σώμα διπλής λειτουργίας Novalys συνδυάζει δυο ανεξάρτητα αλλά αλληλοσυμπληρούμενα θερμαντικά στοιχεία υψηλής πατενταρισμένης τεχνολογίας σε μια μόνο συσκευή. Πρόκειται για ένα υψηλής τεχνολογίας σώμα ακτινοβολίας και θερμοπομπό ταυτόχρονα, που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τα πλεονεκτήματα των δυο τεχνολογιών. Διαθέτει μια επίπεδη ηλεκτρική αντίσταση Resistance Surfacique® για θέρμανση με ακτινοβολία, μια ηλεκτρική αντίσταση Schwartz CV® για θέρμανση με μεταφορά και έναν ηλεκτρονικό θερμοστάτη - ελεγκτή ISN® υψηλής ακρίβειας για τον έλεγχο των δυο θερμαντικών στοιχείων.

Συνδυάζοντας την άμεση θέρμανση με ακτινοβολία και τη “γλυκιά” θερμότητα με μεταφορά, τα ηλεκτρικά σώματα Novalys προσφέρουν απαράμιλλη αίσθηση θαλπωρής και ζεστασιάς ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου με έως και 25% οικονομία σε σύγκριση με τους απλούς θερμοπομπούς.

 

 • Τρεις πατενταρισμένες τεχνολογίες σε ένα προϊόν: επίπεδη ηλεκτρική αντίσταση Resistance Surfacique®, θερμαντικό στοιχείο Schwartz CV® και ηλεκτρονικός ελεγκτής ISN®.
 • Εμπρόσθιο πάνελ ακτινοβολίας με επίπεδη ηλεκτρική αντίσταση Resistance Surfacique® για άμεση και οικονομική θέρμανση με ακτινοβολία.
 • Θερμαντικό στοιχείο Schwartz CV® εξολοκλήρου κατασκευασμένο από αλουμίνιο για άμεση αύξηση της θερμοκρασίας του αέρα με μεταφορά για γλυκιά θέρμανση και πλήρη θερμική άνεση ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες.
 • Υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικός θερμοστάτης και ελεγκτής ISN® (Intelligence Sensorielle Numirique).
 • Κομψός σχεδιασμός με στρογγυλεμένες γωνίες κατάλληλος για κάθε χώρο.
 • Πίνακας ελέγχου Progress® με 5 επιλογές και ηλεκτρονικό θερμοστάτη υψηλής ακρίβειας, με ενδεικτική λυχνία λειτουργίας και επιλεγμένης κατάστασης.
 • Έξοδος αέρα από ειδικά σχεδιασμένα πτερύγια για αποδοτική και ομοιόμορφη διάχυση του αέρα στο χώρο.
 • Δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου με ασύρματο χρονοπρογραμματιστή ή αυτόνομου ελέγχου με κασέτα χρονοπρογραμματισμού.
 • Διπλή μόνωση των ηλεκτρικών στοιχείων για υψηλή προστασία.
 • IP24 - Δυνατότητα τοποθέτησης και σε λουτρό.
 • Προστασία από υπερθέρμανση με αυτόματη διακοπή και επανέναρξη λειτουργίας.
 • Εγγύηση ζωής για απόλυτα αθόρυβη λειτουργία.

 


flag

 

MADE IN FRANCE

 

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

Σώμα διπλής λειτουργίας Novalys

 

Σώμα διπλής λειτουργίας Novalys

 

Σώμα διπλής λειτουργίας Novalys

 

Σώμα διπλής λειτουργίας Novalys

 

 

Ο ηλεκτρονικός ελεγκτής ISN® προσφέρει ακριβή αυτοματοποιημένο έλεγχο των δύο ανεξάρτητων αλλά συμπληρωματικών πηγών θερμότητας της συσκευής (ηλεκτρική αντίσταση Schwartz CV® και επίπεδη αντίσταση Resistance Surfacique® ) και εξασφαλίζει τη μέγιστη θερμική άνεση με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση.

Κάθε φορά που τίθεται σε λειτουργία η συσκευή, ο ηλεκτρονικός ελεγκτής ISN® θέτει πρώτα σε λειτουργία την ηλεκτρική αντίσταση Resistance Surfacique® (στοιχείο ακτινοβολίας). Αν δεν επιτευχθεί η επιθυμητή αύξηση της θερμοκρασίας στον χρόνο που ορίζει ο ελεγκτής, τότε τίθεται σε λειτουργία και το δεύτερο στοιχείο (ηλεκτρική αντίσταση Schwartz CV®), με το οποίο εξασφαλίζεται άμεση αύξηση της θερμοκρασίας του αέρα με μεταφορά. Μόλις ο χώρος φτάσει στη ζητούμενη θερμοκρασία που έχουμε επιλέξει από το θερμοστάτη της συσκευής, ο ελεγκτής θέτει εκτός λειτουργίας και τα 2 στοιχεία. Όταν η θερμοκρασία του χώρου μειωθεί ξανά, επαναλαμβάνεται η ίδια διαδικασία.

Σε περιόδους χωρίς ιδιαίτερα χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες η ηλεκτρική αντίσταση Resistance Surfacique® αποτελεί την κύρια πηγή θέρμανσης, καλύπτοντας έως και το 70% των ετήσιων αναγκών θέρμανσης λειτουργώντας μόλις στο 30% της συνολικής ισχύος της συσκευής. Σε περιόδους χαμηλών εξωτερικών θερμοκρασιών τίθεται σε λειτουργία και το θερμαντικό στοιχείο Schwartz CV® εξασφαλίζοντας άμεση αύξηση της θερμοκρασίας του αέρα με μεταφορά για γλυκιά θέρμανση και πλήρη θερμική άνεση ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου. Με το συνδυασμό αυτό επιτυγχάνεται έως και 25% οικονομικότερη λειτουργία.

 

Σώμα διπλής λειτουργίας Novalys

  

 

ΕΠΙΠΕΔΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Resistance Surfacique®

Σώμα διπλής λειτουργίας Novalys

1η ανεξάρτητη πηγή θερμότητας:

Εμπρόσθιο πάνελ ακτινοβολίας με επίπεδη ηλεκτρική αντίσταση Resistance Surfacique®. Η ηλεκτρική αντίσταση καλύπτει όλη την πρόσοψη της συσκευής γεγονός που επιτρέπει στο πάνελ να αποκτήσει σταθερή και ομοιόμορφη θερμοκρασία σε όλη του την επιφάνεια και όχι μόνο στο κέντρο του, όπως τα συνηθισμένα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης. Η ισχύς της επίπεδης ηλεκτρικής αντίστασης είναι το 30% της συνολικής ισχύος της συσκευής και σε περιόδους χωρίς ιδιαίτερα χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες αποτελεί την κύρια πηγή θέρμανσης. Σε ετήσια βάση καλύπτει έως και το 70% των αναγκών θέρμανσης.

 

 

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Schwartz CV®

 

  

θερμαντικό στοιχείο Schwartz CV  είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από αλουμίνιο

 

Θερμαντικό στοιχείο Schwartz CV

με εγγύηση ζωής για αθόρυβη λειτουργία

2η ανεξάρτητη πηγή θερμότητας

Θερμαντικό στοιχείο Schwartz CV® εξολοκλήρου κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Το θερμαντικό στοιχείο Schwartz CV® εξασφαλίζεται άμεση αύξηση της θερμοκρασίας του αέρα με μεταφορά για γλυκιά θέρμανση και πλήρη θερμική άνεση σε όλους τους χώρους ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου, όταν το πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης δεν επαρκεί.

Το θερμαντικό στοιχείο Schwartz CV είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από αλουμίνιο και προσφέρει:

 • Αθόρυβη λειτουργία (μόνο ένα υλικό άρα και ένας μόνο συντελεστής διαστολής).

 • Εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στην έως και 4 φορές γρηγορότερη μεταφορά θερμότητας από τα αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού.

 • Χαμηλότερη θερμοκρασία στοιχείου έως και 100οC από τα αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού. Άρα μικρότερη ξήρανση του αέρα και μεγαλύτερη οικονομία.

 • Εγγύηση ζωής για την αθόρυβη λειτουργία .

 

* Οι περισσότεροι θερμοπομποί χρησιμοποιούν ως θερμαντικό στοιχείο είτε μια αντίσταση με γυμνό σύρμα (naked wire ή comb element ) είτε ένα σιδερένιο θερμαντικό στοιχείο με πτερύγια αλουμινίου (Shielded element).

* Οι αντιστάσεις με γυμνό σύρμα προσφέρουν πολύ γρήγορη διάχυση θερμότητας αλλά και πολύ υψηλές θερμοκρασίες στο στοιχείο (500o) και γι’ αυτό προκαλούν ξήρανση του αέρα, κάψιμο των σωματιδίων της σκόνης, μαύρισμα στις γρίλιες και στους τοίχους.) και γι’ αυτό προκαλούν ξήρανση του αέρα, κάψιμο των σωματιδίων της σκόνης, μαύρισμα στις γρίλιες και στους τοίχους.

* Τα σιδερένια θερμαντικά στοιχεία με πτερύγια αλουμίνιου λειτουργούν σε υψηλές θερμοκρασίες, έως και 450οC (άρα ξήρανση του αέρα, κάψιμο των σωματιδίων της σκόνης, μαύρισμα στις γρίλιες και στους τοίχους). Επιπλέον ο σίδηρος και το αλουμίνιο έχουν διαφορετικό συντελεστή διαστολής - συστολής, με αποτέλεσμα τη δημιουργία θορύβων κατά το άναμμα και το κλείσιμο της συσκευής. Τέλος το στρώμα του αέρα που υπάρχει μεταξύ του σιδερένιου στοιχείου και των πτερυγίων δρα ως μονωτικό με αποτέλεσμα την υπερθέρμανση του μεταλλικού στοιχείου και την πρόωρη φθορά του.

 

 

ΕΛΕΓΚΤΗΣ ISN® (Intelligence Sensorielle Numirique).

Σώμα διπλής λειτουργίας Novalys

  

Υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικός ελεγκτής. Επιτρέπει τον ακριβή αυτοματοποιημένο έλεγχο των δύο ανεξάρτητων αλλά συμπληρωματικών πηγών θερμότητας της συσκευής ( ηλεκτρική αντίσταση Schwartz CV® και επιφανειακή αντίσταση Resistance Surfacique®) και εξασφαλίζει τη μέγιστη θερμική άνεση με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση.

Ο ελεγκτής ISN® ελέγχει τα δυο στοιχειά κάθε στιγμή δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στη λειτουργία του στοιχείου ακτινοβολίας, το οποίο λειτούργει καθ’ όλη την περίοδο θέρμανσης παρέχοντας άμεση θέρμανση με ακτινοβολία ανεξάρτητα από το δεύτερο στοιχείο, το οποίο τίθεται σε λειτουργία τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου όταν η θέρμανση με ακτινοβολία δεν επαρκεί.

 

 

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

 

  

Όταν δεν υπάρχει κανένα άτομο στο δωμάτιο, η θερμοκρασία μειώνεται κατά 1oC μετά το πρώτο μισάωρο και κατά 1oC ακόμα μετά το δεύτερο μισάωρο. Μόλις το αισθητήριο ανίχνευση ξανά κίνηση στο χώρο η θερμοκρασία επανέρχεται στην αρχική της ρύθμιση (Μόνο για το μοντέλο Novalys Clic).

 

 

 

Πίνακας ελέγχου Progress®

με ηλεκτρονικό θερμοστάτη

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ PROGRESS®

  

Υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικός θερμοστάτης.

Ελέγχει τις δύο ανεξάρτητες αλλά συμπληρωματικές πήγες θερμότητας της συσκευής ( ηλεκτρική αντίσταση Schwartz CV® και επιφανειακή αντίσταση Resistance Surfacique® ) και εξασφαλίζει τη μέγιστη θερμική άνεση με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση.

 • Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

 • Ενδεικτική λυχνία επιλεγμένης κατάστασης.

 • Ακρίβεια θερμοκρασίας: 0,1οC.

 • Άνεση: χάρη στην διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας.

 • Οικονομία: Η διατήρηση μιας σταθερής θερμοκρασίας είναι οικονομικότερη από την επανάκτηση της θερμοκρασίας μετά από πτώση της.

 • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής: Ο θερμοπομπός δεν υπόκειται σε θερμικά σοκ που δημιουργούνται από τις εναλλαγές θερμού και ψυχρού κύκλου που υπάρχουν σε θερμοπομπούς με μηχανικό θερμοστάτη.

 

Πέντε επιλογές λειτουργίας:

 • Comfort: Ο θερμοπομπός λειτουργεί στην  θερμοκρασία που επιλέγεται από το κουμπί θερμοκρασιών.

 • Economy: Ο θερμοπομπός λειτουργεί σε  θερμοκρασία μειωμένη κατά 4oC από την θερμοκρασία λειτουργίας (εξοικονόμηση ενέργειας για τις ώρες απουσίας από την οικία).

 • Stop: Ο θερμοπομπός σταματά να λειτουργεί.

 • Programme: Για σύνδεση σε απομακρυσμένο σύστημα ελέγχου.

 • Αντιπαγετική προστασία.

 

Κωδικός

Ισχύς

 

(W)

Διαστάσεις

Τιμή

ευρώ

Μήκος

Ύψος

Πάχος

Βάρος

Novalys clic

40.41.0750

750 W

445

580

120

7,3

495,00

40.41.1000

1.000 W

605

580

120

7,3

512,00

40.41.1250

1.250 W

765

580

120

11,6

573,00

40.41.1500

1.500 W

925

580

120

13,8

621,00

40.41.2000

2.000 W

1.165

580

120

17,1

694,00

Keywords: Σώματα διπλής λειτουργιας, θερμοπομπός, θερμοπομποί, ακτινοβολία, ακτινοβολιας, θερμοπομπος, θερμοπομποι, ηλεκτρική θερμανση,τιμή

θερμοπομποι - Ηλεκτρικοί λέβητες

Σώματα Novalys - Έντυπο

 

 

Σχετικά Προϊόντα

 

 

Σώμα διπλής λειτουργίας

  

Σώματα Verano

 

Σώματα Solever

   

 

Σώμα διπλής λειτουργίας

 

 

Σώμα διπλής λειτουργίας

 

 

Σώμα διπλής λειτουργίας

 

 

Σώμα διπλής λειτουργίας

 

 

 

 

Εισαγωγή

Σώμα διπλής λειτουργίας

Σώμα διπλής λειτουργίας

Σώμα διπλής λειτουργίας

 

 

   Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

 CONTACTS  

  

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες και προσφορές:

 

  Τηλ: 210.6438677

  Τηλ: 210.6440891

  Φαξ: 210.6440891

  info@mgavrielatos.gr

  

 

Επισκεφτείτε μας:

  

Μομφερράτου 35, 114-74 Αθήνα, Γκύζη

 

  

 

Ακολουθήστε μας:

 

facebook twitter in google plus pinrest

  

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ

ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ

ΣΩΜΑΤΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΑ ΔΙΠΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Σώματα διπλής λειτουργίας Novalys

Σώματα διπλής λειτουργίας Verano

Σώματα διπλής λειτουργίας Solever

 

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΛΟΥΤΡΟΥ

ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & SERVICE

 

Προτείνετε αυτή τη σελίδα

 

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΣΩΜΑΤΑ ΔΙΠΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ & ΣΩΜΑΤΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ APPLIMO - ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ & ΣΩΜΑΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

     Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Α. ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ - Copyright © 2012 - ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ - www.mgavrielatos.gr - www.applimo.gr - www.heatingart.gr