ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ

APPLIMO - Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

 

 

 

APPLIMO

 

 

Η Applimo εξειδικεύεται τα τελευταία 60 χρόνια αποκλειστικά στη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης για οικιακή, εμπορική και βιομηχανική χρήση.

FLAG

 

MADE IN FRANCE

  

Η Applimo διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης όπως: θερμοπομπούς, σώματα ακτινοβολίας, σώματα με αδράνεια, σώματα διπλής λειτουργίας, αερόθερμα λουτρού, σώματα υπέρυθρης θέρμανσης για λουτρό, σώματα υπέρυθρης θέρμανσης για επαγγελματικούς χώρους, ηλεκτρικούς λέβητες, βιομηχανικά αερόθερμα, αεροκουρτίνες κ.α.

Προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της μια πλήρη σειρά προϊόντων που διακρίνονται ως προς την ασφάλεια, την ποιότητα, την απόδοση, την κομψότητα και την οικονομική λειτουργία τους, η Applimo βασίζεται στη άριστη συνεργασία όλων των εταιριών του ομίλου, ο οποίος διαθέτει συνολικά έξι εργοστάσια στη Γαλλία.

 

Applimo

  

Σε μια εποχή αχαλίνωτης παγκοσμιοποίησης της παραγωγής, φθηνών απομιμήσεων και παραπλάνησης των καταναλωτών, υπάρχουν μεγάλα προβλήματα αξιοπιστίας και ασφάλειας που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές που πιστεύουν ότι αγοράζουν ένα ασφαλές προϊόν.

Η δέσμευση της Applimo για διατήρηση όλων των σταδίων παραγωγής των προϊόντων της στη Γαλλία αποτελεί εγγύηση της παραγωγής, σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης και της τεχνολογίας. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μελετώνται, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά και μόνο στη Γαλλία. Η Applimo είναι το πρώτο εργοστάσιο προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης που έχει πιστοποίηση από τη Bureau Veritas Certification (BVcert.6020118) ότι όλα τα προϊόντα της κατασκευάζονται στη Γαλλία.

  

   

 

   

  

H Applimo έχει επενδύσει ιδιαίτερα στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης. Τα τμήματα " Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D)” είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του ομίλου με άριστα εξοπλισμένα εργαστήρια στην καρδιά της κάθε μονάδας παραγωγής. Όλα τα εργαστήρια είναι πλήρως εξοπλισμένα για τον έλεγχο της ποιότητας, της ασφάλειας και της απόδοσης κάθε συσκευής σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας, με την υποβολή της σε ακραίες δοκιμές. Από αυτά τα εργαστήρια  προέκυψαν τα πολυάριθμα διπλώματα ευρεσιτεχνίας των προϊόντων Applimo ( π.χ χυτοσιδηρό στοιχείο Fonte Active®, ηλεκτρική αντίσταση Schwartz CV®, ηλεκτρικό στοιχείο ακτινοβολίας Schwartz RN®, κ.α) τα οποία έχουν εξελίξει την ηλεκτρική θέρμανση και εκεί οι τεχνικοί της Applimo οραματίζονται τις τεχνολογίες που θα οδηγήσουν στις νέες πατέντες του αύριο.

 

 

 

 www.applimo.fr

 

 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ APPLIMO: ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ, ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ, ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ, ΣΩΜΑΤΑ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

θερμοπομποι - Ηλεκτρικοί λέβητες

Ελληνικός κατάλογος Applimo

θερμοπομποι - Ηλεκτρικοί λέβητες

Ελληνικό έντυπο Applimo

θερμοπομποι - Ηλεκτρικοί λέβητες

Γαλλικός κατάλογος Applimo

   Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

 CONTACTS 

  

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες και προσφορές:

 

  Τηλ: 210.6438677

  Τηλ: 210.6440891

  Φαξ: 210.6440891

  info@mgavrielatos.gr

  

 

Επισκεφτείτε μας:

  

Μομφερράτου 35, 114-74 Αθήνα, Γκύζη

 

  

 

Ακολουθήστε μας:

 

facebook twitter in google plus pinrest

  

 

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ

ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ

ΣΩΜΑΤΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΑ ΔΙΠΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΛΟΥΤΡΟΥ

ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ Ζ.Ν.Χ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & SERVICE

 

Προτείνετε αυτή τη σελίδα

 

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

   APPLIMO: ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ -ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ - ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ - ΣΩΜΑΤΑ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

     Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Α. ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ - Copyright © 2012 - ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ - www.mgavrielatos.gr - www.applimo.gr - www.heatingart.gr