ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ

 

 

 

 

Cylia 2

 

 

αντλία θερμότητας ζεστού νερού χρήσης Cylia 2

 

 

 αντλία θερμότητας ζεστού νερού χρήσης Cylia 2

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 

H αντλία θερμότητας ζεστού νερού χρήσης Cylia 2 της Applimo είναι ένα πλήρες σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης αποτελούμενο από το θερμοδοχείο, μια ενσωματωμένη αντλία θερμότητας αέρος-νερού και όλους τους αυτοματισμούς για την ασφαλή και οικονομική λειτουργία της. 

Διατίθεται σε 3 μοντέλα:

Cylia 2: Αντλία θερμότατης με ηλεκτρική αντίσταση και έναν σταθερό χαλύβδινο εναλλάκτη για σύνδεση με ηλιακούς συλλέκτες.

Cylia 2S: Αντλία θερμότατης με ηλεκτρική αντίσταση και έναν σταθερό χαλύβδινο εναλλάκτη για σύνδεση με ηλιακούς συλλέκτες.

Cylia 2SS: Αντλία θερμότατης και δύο σταθερούς χαλύβδινους εναλλάκτες χωρίς με ηλεκτρική αντίσταση.

 

flag

 

MADE IN FRANCE

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 

 • Το κυριότερο πλεονέκτημα της Cylia 2 της Applimo, είναι το ότι μπορεί να παρέχει ζεστό νερό χρήσης στους 60οC ακόμα και όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι στους -7οC, χωρίς τη χρήση ηλεκτρικής αντίστασης, ενώ τα περισσότερα προϊόντα του ανταγωνισμού ενεργοποιούν την ηλεκτρική αντίσταση κάτω από τους +5 οC. Με τη χρήση ηλεκτρικής αντίστασης των 1.500W η θερμοκρασία μπορεί να ανέβει έως τους 65οC.

 • Πολύ υψηλό COP (COP+15 =3,39  /  COP+7 =3,03).

 • Ηλεκτρονικό πίνακα έλεγχου για ρυθμίσεις υψηλής ακρίβειας.

 • Ο εναλλάκτης με το ψυκτικό υγρό βρίσκεται έξω από το θερμοδοχείο ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε επαφή του ψυκτικού με το νερό χρήσης.

 • Η λειτουργία για την προστασία από τη λεγιονέλας γίνεται με την χρήση την αντλία θερμότητας, ενώ στα προϊόντα του ανταγωνισμού με την ηλεκτρική αντίσταση.

 • Δύο αισθητήρια. Ένα στο επάνω μέρος του θερμοδοχείου για την ένδειξη της θερμοκρασίας και ένα στο κάτω μέρος του θερμοδοχείου για τον έλεγχο της λειτουργίας της αντλίας. Με τον τρόπο αυτό η αντλία ενεργοποιείται πάντα εγκαίρως για την παρασκευή ζεστού νερού.

 • Δυο ταχύτητες εξαερισμού οι οποίες επιλέγονται με αυτόματο τρόπο από τον πίνακα της αντλίας ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία. Η υψηλή ταχύτητα ενεργοποιείται αυτόματα σε χαμηλές θερμοκρασίες και η χαμηλή σε υψηλές θερμοκρασίες, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και την στάθμη θορύβου.

 • Διπλό σύστημα απόψυξης (defrost) για οικονομικότερη λειτουργία. Η απόψυξη γίνεται με εξαερισμό, όταν η θερμοκρασία του αέρα είναι πάνω από 5οC και με χρήση του συμπιεστή όταν η θερμοκρασία του αέρα είναι κάτω από 5οC. Στα προϊόντα του ανταγωνισμού η απόψυξη γίνεται πάντα με τη λειτουργία του συμπιεστή.

 

 

 

αντλία θερμότητας ζεστού νερού χρήσης Cylia 2

 

 

αντλία θερμότητας ζεστού νερού χρήσης Cylia 2

 

 

 

αντλία θερμότητας ζεστού νερού χρήσης Cylia 2

 

 

 

 

 

 

 

 

αντλία θερμότητας ζεστού νερού χρήσης Cylia 2

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

 

Χάρη στον ηλεκτρονικό έλεγχο λειτουργίας της η αντλία θερμότητας Cylia 2 παρέχει στον χρήστη τέσσερις επιλογές για μεγαλύτερη άνεση και οικονομικότερη λειτουργία.

 • Heat pump: Λειτουργία μόνο με αντλία θερμότητας. 

 • Comfort: Η λειτουργία αυτή ενεργοποιεί και τις δύο πηγές θέρμανσης (αντλίες θερμότητας και ηλεκτρική αντίσταση) όταν τα 2/3 του όγκου του δοχείου είναι κάτω από τους 38οC. Η ηλεκτρική αντίσταση απενεργοποιείται μόλις η θερμοκρασία του νερού φτάσει στους 43οC. Από το σημείο αυτό και μετά λειτουργεί μόνο η αντλία θερμότητας.

 • Turbo: Η λειτουργία αυτή ενεργοποιεί και τις δύο πηγές θέρμανσης (αντλίες θερμότητας και ηλεκτρική αντίσταση) εωσότου το νερό στο δοχείο φτάσει τους 50 οC.

 • Timer: Στην λειτουργία αυτή η αντλία λειτουργεί βάση χρονοπρογράμματος ώστε να εκμεταλλεύεται τις περιόδους που ισχύει το χαμηλό τιμολόγιο ρεύματος.

 

αντλία θερμότητας ζεστού νερού χρήσης Cylia 2

 

αντλία θερμότητας ζεστού νερού χρήσης Cylia 2

Keywords: αντλια θερμότητας ζεστου νερου, αντλιες θερμότητας, θερμαντηρας νερου, διπλης ενεργειας, τριπλης ενεργειας, τιμή, αντλια θερμοτητας

θερμοπομποι - Ηλεκτρικοί λέβητες

Έντυπο Cylia 2

θερμοπομποι - Ηλεκτρικοί λέβητες

Οδηγίες χρήσης Cylia 2

   Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

 CONTACTS 

  

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες και προσφορές:

 

  Τηλ: 210.6438677

  Τηλ: 210.6440891

  Φαξ: 210.6440891

  info@mgavrielatos.gr

  

 

Επισκεφτείτε μας:

  

Μομφερράτου 35, 114-74 Αθήνα, Γκύζη

 

  

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook:

 

  

 

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ

ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ

ΣΩΜΑΤΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΑ ΔΙΠΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΛΟΥΤΡΟΥ

ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ Ζ.Ν.Χ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & SERVICE

 

Προτείνετε αυτή τη σελίδα

 

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ APPLIMO - ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ APPLIMO - ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ APPLIMO - ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ APPLIMO

     Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Α. ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ - Copyright © 2012 - ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ - www.mgavrielatos.gr - www.applimo.gr - www.heatingart.gr