ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

 

 

 

APPLIMO

 

 

Όλοι τα προϊόντα Applimo κατασκευάζονται στη Γαλλία.

 

FLAG

 

MADE IN FRANCE

 

θερμοπομποι - Ηλεκτρικοί λέβητες

Ελληνικός κατάλογος Applimo

θερμοπομποι - Ηλεκτρικοί λέβητες

Ελληνικό έντυπο Applimo

θερμοπομποι - Ηλεκτρικοί λέβητες

Γαλλικός κατάλογος Applimo

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

 

 

 

θερμαντικά σώματα ακτινοβολίας

 

 

Θερμαντικό στοιχείο Schwarz RN®

Θερμαντικό στοιχείο Schwarz RN®

με εγγύηση ζωής για αθόρυβη λειτουργία

 

Τα θερμαντικά σώματα ακτινοβολίας του Γαλλικού εργοστασίου Applimo, μεταφέρουν τη θερμότητα στο χώρο κυρίως με ακτινοβολία και λιγότερο με μεταφορά, επιτυγχάνοντας γρήγορη θέρμανση, οικονομική λειτουργία και βέλτιστη απόδοση.

Η θερμική ενέργεια που εκπέμπεται υπό μορφή ακτινοβολίας απορροφάται απευθείας από τις κρύες επιφάνειες (δάπεδο, τοίχοι, έπιπλα) οι οποίες στη συνέχεια θερμαίνουν τον αέρα του χώρου. Το θερμαντικό στοιχείο ακτινοβολίας βρίσκεται μέσα στο κάλυμμα της συσκευής, η οποία έχει κατάλληλα σχεδιασμένες εξόδους αέρα που επιτρέπουν την κίνηση περιορισμένης ποσότητας αέρα στο εσωτερικό της συσκευής ώστε να υπάρχει μετάδοση θερμότητας και με μεταφορά.

Το θερμαντικό στοιχείο έχει ειδική επεξεργασία ώστε η μετάδοση της θερμότητας να γίνεται από τη μπροστινή επιφάνεια της συσκευής. Λόγω της μετάδοσης της θερμότητας κυρίως με ακτινοβολία ελαχιστοποιούνται οι μεταβολές της θερμοκρασίας από το ταβάνι έως το πάτωμα.

Έτσι η θέρμανση του χώρου γίνεται αποδοτικότερη και οικονομικότερη ενώ η θερμική άνεση επιτυγχάνεται σε μικρότερες θερμοκρασίες σε σχέση με τους θερμοπομπούς.

Λόγω της μεταφοράς επιτυγχάνεται γρήγορη αύξηση της θερμοκρασίας του χώρου με αποτέλεσμα πολύ καλύτερη θερμική άνεση σε σχέση με τα πάνελ υπέρυθρης ακτινοβολίας, τα οποία δεν μεταβάλουν σημαντικά την θερμοκρασία του χώρου, δεν επιτυγχάνουν θερμική άνεση και η αίσθηση της θερμότητας σταματά με το κλείσιμο της συσκευής.

 

Πατενταρισμένο ηλεκτρικό στοιχείο ακτινοβολίας Schwarz RN®, υψηλής τεχνολογίας, εξολοκλήρου κατασκευασμένο από κράμα αλουμίνιου (πυρίτιο, τιτάνιο και μαγγάνιο) για απόλυτα αθόρυβη λειτουργία (μόνο ένα υλικό άρα και ένας μόνο συντελεστής διαστολής).

  • Χαμηλότερη θερμοκρασία στοιχείου και μικρότερη ξήρανση του αέρα.

  • Η γεωμετρία του εμπρόσθιου τμήματος του στοιχείου μεγιστοποιεί την απόδοσή του και συγχρόνως περιορίζει την κίνηση του αέρα με αποτέλεσμα την αύξηση του ποσοστού μετάδοσης της θερμότητας μέσω ακτινοβολίας.

  • Οι δυο επιφάνειες του στοιχείου έχουν υποστεί διαφορετική επεξεργασία ώστε η μεταφορά της θερμότητας να γίνεται από την εμπρόσθια επιφάνεια με την ειδική μαύρη επίστρωση.

  • Απόλυτα ομοιόμορφη θερμοκρασία σε όλο την επιφάνεια του στοιχείου που μεγιστοποιεί την απόδοση του σώματος προσφέροντας οικονομικότερη λειτουργιά και “γλυκιά” θέρμανση χωρίς να ξηραίνει τον αέρα.

  • Λειτουργεί χωρίς υγρό θερμικό μεταφορέα εξαλείφοντας πλήρως τα προβλήματα θορύβου, διαρροών και διάβρωσης που παρουσιάζουν οι συσκευές που λειτουργούν με λάδι ή άλλο υγρό.

 

Keywords: ηλεκτρική θέρμανση, σώματα με ακτινοβολια, ηλεκτρικά σώματα αακτινοβολίας, τιμή, απαλλαγή από πετρέλαιο, θέρμανση χωρίς πετρέλαιο.

   Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

 CONTACTS  

  

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες και προσφορές:

 

  Τηλ: 210.6438677

  Τηλ: 210.6440891

  Φαξ: 210.6440891

  info@mgavrielatos.gr

  

 

Επισκεφτείτε μας:

  

Μομφερράτου 35, 114-74 Αθήνα, Γκύζη

 

  

 

Ακολουθήστε μας:

 

facebook twitter in google plus pinrest

  

 

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ

ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ

ΣΩΜΑΤΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

 

Σώματα ακτινοβολίας Quarto Plus

  

ΣΩΜΑΤΑ ΔΙΠΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΛΟΥΤΡΟΥ

ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ Ζ.Ν.Χ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & SERVICE

 

Προτείνετε αυτή τη σελίδα

 

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

     Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Α. ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ - Copyright © 2012 - ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ - www.mgavrielatos.gr